alternativna medicina, zdravilec, terapevt, Štefan Titan
bioenergetik Štefan Titan, radiestezijski pregled
tel.: 02 539 1737
 
Za menoj je že več kot trideset let uspešnega dela. Moji pacienti prihajajo iz celotne Evrope, Kanade, ZDA in Avstralije. Seveda pa je največ Slovencev. Prihajajo iz vseh slojev, od delavcev, pa do znanih medijskih zvezd in politikov. Njihove identitete nočem izdajati, ker se držim tega, da sta zdravstveno stanje in zdravljenje intimna zadeva med pacientom in zdravilcem. Zato ima vsak pacient pri meni zagotovljeno popolno varnost podatkov. Lahko pa zatrdim, da vsi poznate ogromno znanih osebnosti, ki so že bili pri meni.

Š
olo radiestezije sem uspešno koncal leta 1989 pri Elektrotehnični zvezi Slovenije, društvo za merilno in procesno tehniko-sekcija za radiestezijo. Z zdravljenjem pa sem se začel baviti že kar nekaj let prej kot samouk.

Š
olanje bioenergije sem uspešno zaključil leta 1994 v Italiji. Posedujem mednarodni certifikat, v katerem ocenjujejo moje sposobnosti kot superiorne.

Popolnoma sem se posvetil zdravilstvu leta 1997, ko sem odprl podjetje Studio za bioenergijo in radiestezijo. Leto 2017 je zato praznično, saj šteje podjetje polnih 20 let. Ob obletnici podjetja smo objavili tudi svoj facebook profil.


Pri meni in mojem delu velja, da dober glas seže v deveto vas. Moja reklama so bili vedno le moji zadovoljni pacienti. Kdor je videl omaro v ordinaciji z njihovimi kartotekami, se je lahko prepričal, da jih je res ogromno. Jaz sem jih končal šteti že pred desetletjem... Vedno sem vesel, ko mi zadovoljen pacient ob koncu uspešnega zdravljenja poda roko in vidno zadovoljen in poln optimizma in nove energije zapusti ordinacijo.

V pomurskem tedniku Vestnik je izhajal moj podlistek, kjer sem svetoval bralcem, pri zdravstvenih težavah. Vzorce napisanih člankov si lahko preberete na internetu. Trenutno izhajajo moji članki tudi v reviji Narava zdravi. Kar nekajkrat sem pa bil tudi gost radia Murski val in Slovenskega nacionalnega radia, ter POP TV in RTV Slovenije. Lahko se pohvalim, da so moje oddaje vedno zelo poslušane in gledane, odmevi pa so fantastični.

Leta 1996 sem izdal knjižni prvenec z naslovom Energija, moč življenja. Ker je bila knjiga med bralci dobro sprejeta, saj je zaloga kmalu pošla, sem se odločil, da izdam še eno. Knjiga Bioenergija in drugačnost življenja je izšla leta 2000. Potem je sledil kratek premor, dokler ni dozorela ideja o tem, da spišem knjigo o našem posmrtnem življenju, ki je zagledala luč sveta leta 2007 pod naslovom Potovanje duše in je še danes zelo brana in priljubljena predvsem pri mladih. Leta 2009 sem izdal še eno strokovno knjigo, to je knjiga Bioenergija in radiestezija v službi zdravja. Sledilo je še kar nekaj knjig poezije in proze, ki jih lahko najdete v večjih slovenskih knjižnicah in izbranih knjigarnah.

V mojem življenju, ki obsega polnih sedem desetletij, sem se uspešno lotil marsikatere zadeve. A to je že tema za kdaj drugič...

Pohvalil bi se še z mojim sinom Simonom, ki sem ga izučil in usposobil za bioenergoterapevta. Poseduje podoben bioenergetski potencial, kot jaz. Je šolan maser z diplomo Srednje zdravstvene šole v Celju. Dolga leta pa se je specializiral za športno in rehabilitacijsko terapijo. Med drugim tudi v kolesarski državni reprezentanci, v KD Radenska Rog in v avstrijskem Športnem združenju Wienerneustadt. Sedaj se je specializiral za sanacijo poškodb hrbtenice in lajšanje težav povezanih z hrbtenico v kombinaciji bioenergije in manuelne terapije. Lahko ga pohvalim, da je pri svojem delu zelo uspešen in sem ponosen na njega in njegove dosežke.

Za več informacij pa me lahko pokličete domov na telefon. Rad pomagam tudi raznim društvom z predavanji o sevanjih, multipleksni sklerozi, osteoporozi in drugih tegobah sodobnega človeka. S tem bi rad poskušal pomagati obolelim in dvigovati ozaveščenost o teh, vse bolj prisotnih boleznih. Ker še vedno opažam, da zdravstvena stroka v Sloveniji vztrajno ignorira številna naša spoznanja. Kljub temu, da nas v svetu dosti bolj spoštujejo in da tudi vse več slovenskih zdravnikov sodeluje, resda na skrivaj, z nami.

V zadnjih letih sem bil tudi zelo aktiven pri oblikovanju novega zakona o zdravilstvu, ki pa ima, zaradi raznih nesoglasij v stroki, res težak porod.
Intenzivno sem sodeloval pri obujanju Zdravilske zbornice Slovenije. Sodelujem z Ministrstvom za zdravje. Za skupni cilj smo si zadali, da bi končno naredili vsaj malo reda na področju zdravilstva. Vsem tistim, ki delajo dobro, bi jim omogočili dobre pogoje za delo, vsem tistim, ki pa delajo slabo in z razlogom, da iz ljudi vlečejo denar, pa bi radi onemogočili nadaljevanje njihovega dela. S tem pa bi povečali ugled zdravilstva, predvsem pa zaščitili pacienta. Žal je ta pot dolga in trnova.
Do danes sem izdal že kar nekaj knjig o bioenergiji in radiesteziji.
Kar nekaj knjig je tudi s poezijo.

Zadnja, najnovejša, pa je pričetek trilogije Božja sodba.

Vse knjige najdete tudi v večjih slovenskih knjižnicah. Večina naslovov je pošla, ostale so v prodaji v bolje založenih slovenskih knjigarnah.

Nekaj pa jih dobite lahko še tudi pri meni.

[PREGLEDI][HRBTENICA][O NAS][CENIK][CLANKI][KJE SMO][KNJIGA]
Obiščite nas na naši novi facebook strani
30 let
všečkajte nas