Bioenergija, radiestezija, zdravilstvo, alternativna medicina
bioenergetik Štefan Titan med pregledom
tel.: 02 539 1737
Na diagnostičnem pregledu postavim diagnozo obolenja z radiestezijskim pregledom.

Vedno ugotavljam vzroke za nastanek bolezni, ter na podlagi rezultatov predlagam načine zdravljenja. Zaradi velike zanesljivosti mojih diagnoz sodeluje z mano vse več izrednih medicinskih strokovnjakov iz Slovenije, predvsem pa iz tujine. Ti zdravniki uporabljajo prednost moje zelo natančne in takojšnje diagnostike. Še posebej pri pacientih, za katere uradna medicina ne more najti pravega vzroka za njihova bolezenska stanja. Sam se zelo zavzemam, tudi preko Sindikata zdravilcev Slovenije, da bi zdravilci in zdravniki čimbolj sodelovali in se dopolnjevali v svoji dejavnosti.

Veliko pozornost posvečam ugotavljanjem kozmičnih, zemeljskih in tehničnih sevanj, ker le-ta bistveno vplivajo na našo življenjsko energijo. Za razliko od nekaterih stanovskih kolegov, se naslanjam na preverjene metode in nisem podvržen modnim smernicam, ki so trenutno aktualne v slovenskem zdravilstvu. Že več, kot dvajset let uporabljam in izpopolnjujem metode diagnosticiranja in zdravljenja, ki temeljijo na tradicionalni pranoterapiji, ali v naših koncih bolj poznani kot bioenergiji.
Prav visoka življenjska energija (! to ni tista, ki jo merijo po sejmih in nakupovalnih središčih !) je garant za odpravo mnogih kroničnih zdravstvenih težav.

Sevanjem se poskušam vedno izogniti in paciente usmeriti, da si ležišča in delavna mesta namestijo na zdravo mesto, brez sevanj, na katerem se lahko napolnijo z energijo. Značilnost teh pozicij ležišč in delavnih mest je ta, da na postelji ne potrebujemo dolgega spanca in se prebujajmo naspani, spočiti in sproščeni. Isto velja za delavna mesta, na katerih, če preko njih ne poteka nobeno od sevanj, lahko delamo ustvarjalno in polni energije. Odsvetujem pa uporabe raznih nadomestkov in naprav, ki bi naj, po prepričevanjih trgovcev, preprečevala, ali kako drugače eliminirala sevanja.

Podjetniki lahko povišajo produktivnost zaposlenih tudi za 100%, če jim omogočijo zdravo delavno mesto. V primerih podjetij, ki sem jim svetoval pri postavitvi delavnih mest, se je produktivnost drastično povečala. Bolniške odsotnosti pa so se zmanjšale tudi na 1/5. Pogosto prav delavci, ki delajo na mestu, ki je obremenjeno z katerim od sevanj, ne zmorejo skoncentrirano delati več, kot kakšno uro, pogosto so na bolniških odsotnostih, na delavnem mestu pa zelo nezbrani in nemotivirani. Stvar se v večini primerov spremeni, ko delavno točko premaknemo na ti. mladostno cono. Vsi podjetniki, ki so to izkusili, niso mogli verjeti, da je možna takšna drastična sprememba z tako nizkim finančnim vložkom in v tako kratkem času.

Iste težave se rade pojavljajo pri šolarjih in študentih in vseh, ki opravljajo ogromno umskih aktivnosti. Vsi, ki imajo študijski kotiček na mesto, ki je obremenjeno s sevanjem. imajo težave z koncentracijo, umske sposobnosti pa jim hitro padejo. Z njimi pa tudi elan. Po pregledu in premestitvi študijskega mesta se zmožnost koncentracije in učenja poveča za nekajkrat.

Vse dodatke, ki naj bi preprečevali sevanja, zelo odločno odklanjam in svojim strankam odsvetujem. Vedno se najde zdravo mesto, na katerem se lahko človek odpočije, ali produktivno dela. Žal je pač tako, da je trenutno zelo donosen posel prodajati razne "čudežne" medicinske pripomočke, ki bi naj brez truda, ali v kratkem času opravili neko nalogo (hujšanje brez truda, zaščita pred sevanji, zdravo spanje,...).

Moji zdravstveni pregledi so točni v preko 98% primerov. Ogromno pacientov, za katere uradna medicina ni našla pravega vzroka bolezni, sem pozdravil, ali jim svetoval spremembo načina zdravljenja pri uradni medicini. V medsebojnem sodelovanju z uradno medicino smo dosegli res spektakularne rezultate in vedno poskušam čimbolj vključiti v svoje terapije tudi druge metode zdravljenja. Če pa vem, da določeno težavo vsaj isto uspešno, kot jaz, ozdravi tudi šolska medicina, vedno paciente napotim na zdravljenje k njim.

Kar nekaj splošnih zdravnikov in specialistov, ki so odprti za novosti, mi pošilja svoje najbolj problematične paciente. Tem postavim diagnozo, nato pa jih, na podlagi mojih meritev, zdravnik pošlje na specialistične preglede, kjer potrdijo moje diagnoze in začnejo čimprej z primernim zdravljenjem. Lahko se pohvalim, da sem pri nekaterih obolenjih, kot je npr. osteoporoza, dosti hitrejši v diagnozi, kot najboljši aparati (kar nekaj let), ki jih uporablja zdravstvo, ker lahko ugotovim bolezen v njenem nastanku, aparati pa so zmožni z metodo merjenja gostote kostnega tkiva, ugotavljati le že nastalo škodo na kosti. Zato lahko odpravim težavo, ali napotim na zdravljenje prej, kot bi jo uradna medicina s svojimi aparati komaj zaznala. In ko poškodbe kosti še niso usodne.

Za vaš konkreten primer lahko dobite več informacij na telefonu (02) 5391737.

Za preglede se je treba predhodno telefonsko naročiti!

[PREGLEDI][HRBTENICA][O NAS][CENIK][CLANKI][KJE SMO][KNJIGA]
Obiščite nas na naši novi facebook strani
30 let
všečkajte nas